ThePostOnline

Wie heeft er eigenlijk een dubbele moraal?

17-11-2010 14:00

Men pakt altijd de bestuurders en Kamerleden van VVD en, tegenwoordig, ook PVV. Men probeert hen pootje te lichten of te beschadigen. Het zijn immers “graaiers” (VVD) of “in en in slechte mensen” (PVV én VVD) die maar één doel hebben: u als burger zoveel mogelijk pijn doen. Hypocriet gedrag van de linkse goegemeente, want ook zij heeft geen schone handen.

Lucassen
Het zal u niet ontgaan zijn. Nederland heeft er nieuw monster bij. Een gevaarlijke gek, iemand die direct uit de samenleving verwijderd dient te worden en die liever vandaag dan morgen TBS met dwangverpleging krijgt. Na Folkert van der G. en Mohammed B. brengt Nederland weer iemand voort waarbij Osama Bin Laden peanuts lijkt.

Deze meneer heeft het aangedurfd vrijwillige seks te bedrijven met een meisje en als klap op de vuurpijl haalde hij het in zijn hoofd te grommen naar een paar buren. Hoe bestaat het! Dat dit zomaar kan in het fatsoenlijke Nederland! Het gerechtshof vond ook dat dit absoluut niet door de beugel kon en bestrafte Lucassen met een exorbitante boete van 362 euro! De beste man is nog steeds aan het afbetalen.

Elatik
Tegelijkertijd kwam het bericht naar buiten dat Fatima Elatik weer stadsdeelvoorzitter van Amsterdam-Oost werd. Elatik zegt u, is dat niet “de vrouw van 30 miljoen?” Onder haar bezielde leiding verdween er in vijf jaar tijd 30 miljoen euro (beknopte samenvatting). Waarnaar toe weet niemand, maar het lag in ieder geval niet aan Elatik. Dat is namelijk een uitstekende bestuurder, want van de PvdA.

Het grappige aan de situatie is dat mevrouw eerst aftrad, maar vervolgens, gesteund door haar partij, weer op het pluche plaatsnam. Zo gaan wij met bestuurders om: ze presteren niet, worden voor de bühne geslacht en als de storm is gaan liggen, zetten we ze weer terug op hun post. Dit soort bestuurder verdient geen medaille, maar dient met pek en veren de stad uitgejaagd worden, zonder wachtgeld! GroenLinks verwijt Wilders een dubbele moraal in de zaak, omdat vrijwillige seks en blaffen naar de buren volgens hen het beeld van de betrouwbare politicus verstoort. Het kwijtraken van 30 miljoen euro belastinggeld doet dat blijkbaar niet.

Misdrijven
De Halsema’s van deze wereld zeuren wel over uitschieters van PVV’ers, maar niet over misdrijven van eigen leden zoals Duyvendak of gelijkgestemden als Krista van Velzen. Wijnand Duyvendak zat zes jaar in de kamer, ondanks het plegen van een misdrijf (inbraak in een ministerie en diefstal staatsdocumenten). Duyvendak verzweeg dit jarenlang en koketteerde er zelfs mee. Reactie van zijn fractieleider toen het uiteindelijk uitkwam? “Een politieke fout”.

Krista van Velzen is, nota bene tijdens haar Kamerlidmaatschap, veelvuldig opgepakt door buitenlandse overheden wegens het verstoren van de openbare orde en het vernielen van overheidsmateriaal. Voor dit laatste heeft ze dan ook een strafblad gekregen. Nooit is dit tot een probleem gemaakt, laat staan dat het tot een publiek debat leidde.

Boetekleed
Het is een walgelijke moraal: alles wat door de eigen kliek fout gedaan wordt vergoelijken. Zodra het echter iemand van de ‘opponent’ (lees: rechts) betreft, buitelt men over elkaar heen om bij Ferry en consorten een mening te deponeren waarin de woorden ‘afschuwelijk’, ‘ongehoord’ en ‘schandalig’ erg vaak voorkomen.

Het wordt stilaan tijd dat de linkse goegemeente haar dubbele moraal laat varen. Dat ze stopt met het gepraat over anderen en eerst zelf het boetekleed aantrekt. De kiezer heeft al laten weten dat men schoon genoeg heeft van de dubbele moraal van Job, Femke en Alexander. Het lijkt erop, kijkend naar de laatste peilingen van zondag, dat dit  alleen maar meer zal worden.