Kijkbuiskansen: Charlie Sheen goes Gaddafi, gratis Film 1 kijken zonder decoder

25-02-2011 18:00

Gratis Oscar-winnende films kijken, weekend, Film 1– Het is Oscar-weekend, in de nacht van zondag op maandag worden ze uitgereikt, en om dat te vieren mag heel Nederland GRATIS naar Film 1 kijken. U moet alleen wel in het bezit zijn van digitale televisiedoorgifte. Normaal is Film 1 alleen te bekijken met abonnement, maar dit weekend kan iedereen zonder te betalen kijken naar: The Hurt Locker, The Reader, The Hours, The Horse Whisperer en zelfs Ben Hur. En dat zonder zuigende ellenlange commercialbreaks die je film fuckuppen. Hulde en bloemen voor Film 1!

Fans!, 23:20 uur, SBS 6 – In het normale leven heten ze stalkers of psychiatrisch patiĆ«nten maar als je artiest bent heten ze ineens “fans”. Wereldvreemde, lelijke tokkies die naar elk concert gaan en denken dat de artiest op aarde is gezet om hun schizofrene wereldje leuker te maken. Vanavond gaat het om twee groepen tokkies die fan zijn van BZN: de anti-Annie Schilders en de pro-Annie Schilders die elkaar onder het motto “passie voor Jan Keizer” trachten uit te moorden. Ultieme leedvermaaktelevisie, inclusief gratis BZN-muzak (wie wil dat nou niet?).

Kill Bill: Vol 2, 22:35 uur, RTL 5 – Zie gisteren. Maar dan deeltje twee.

Taken, 20:30 uur, RTL 5 – Onverlaten ontvoeren de knappe 17-jarige dochter van Liam Neeson. Dat moet je dus nooit doen, zeker niet als Neeson een meedogenloos moordende ex-geheim agent blijkt te zijn. Spoedig ontdekken de ontvoerders dan ook wat to fuck with the wrong guy betekent.

Good Morning Vietnam, 22:30 uur, Comedy Central – Robin Williams wordt in de jaren zestig als DJ op een radioprogramma gezet om de GI’s morele steun te bieden middels saaie shit en fatsoenlijke liedjes die niemand kwetsen en een baken van respect zijn om de boel toch maar vooral bij elkaar te houden. Gelukkig blijkt Williams een Nieuwe Hufter, met het haar tot over den ooren, en zet hij met zijn “Goooooooooooooooooooooooooooood Mooooooooooooooooooooooo- ooooooooooooooooooooooorning Vieeeeeeeeeeetnam!” elke ochtend de radio volledig op zijn kop. Tot groot vermaak van de soldaten, en tot groot verdriet van de zure babyboomers die het voor het zeggen hebben bij de zender. Meer dan 50 jaar later gebeurt in werkelijkheid overigens hetzelfde met webloggers en humorloze fatsoenlijkeshitbabyboombestuurders. Het is goed om te zien dat sommige dingen nooit veranderen…

Online: Charlie Sheen goes Gadaffi

Gisteren legde CBS de productie van Two And A Half Men stil. In deze komedie speelt Charlie Sheen een gedownplayde versie van zichzelf. Sheen raasde als een malle in een radioshow gisteren. Hij benadrukte vooral hoe awesome hij is (zie hier een aantal quotes en hier het hele fragment), maar deed ook een aantal boude uitspraken over de producent van de serie Chuck Lorre. CBS was not amused en stopte productie van het lopende achtste seizoen. Sheen is echter niet zomaar een bad boy. Als een Noord-Afrikaanse dictator die weigert op te stappen deed hij een schepje bovenop zijn waanzin en kwam met een verklaring. Iets met maden, oorwurmen en een oproep aan zijn trouwe volgers. Dus. Alle bestaande Men kijk je hier.

Vandaag vers: Nikita (S01E16), Skins (S05E05), Jersey Shore (S03E09), The Vampire Diaries (S02E16), The Office US (S07E18), 30 Rock (S05E16), The Big Bang Theory (S04E17).

In The Daily Show vergelijkt Stewart de alsmaar gekker wordende Gaddafi met Machete. Sowieso is de dolle dictator dankbaar grappenmateriaal. Econoom Austan Goolsbee is te gast. Hij heeft een eng gezicht. Door naar Colbert dus. The Colbert Report besteedt aandacht aan Wikileaks en de presidentiƫle kandidaten van de Republikeinen.