Sport

EXCLUSIEF: voorbeschouwing Barc. – Man. United met Tonnie Bruins Slot

26-05-2011 19:00

Voetbalkenner en rechterhand van Cruijff bij Ajax en Barcelona Tonnie Bruins Slot geeft vrijdagavond vanaf 19:00 uur exclusief voor opiniewebsite DeJaap.nl een videovoorbeschouwing van de Champions League finalewedstrijd Barcelona – Manchester United aanstaande zaterdag. Sportjournalisten Mark van den Heuvel en Arthur de Boer nemen plaats in de schoolbankjes en laten zich uitgebreid voorlichten over de te verwachte tactieken en strategieën van de coaches van Barcelona en Manchester.

Na afloop van de wedstrijd zal Tonnie Bruins Slot de wedstrijd uitgebreid nabeschouwen. Dit is de gehele zondag te zien op DeJaap.nl.

Tonnie Bruins Slot is een virtuoos tacticus. Groten als Ronald Koeman en – tegenwoordig – Frank de Boer maakten en maken graag van zijn unieke inzichten en grote ervaring gebruik. Momenteel werkt Bruins Slot als scout voor Ajax.

De video’s worden gefilmd en geregisseerd door filmmaker Eddy Terstall, onder andere bekend van de film Simon.

Dankzij DeJaap.nl beschikt iedere voetballiefhebber nu over de ideale voorbereiding om met stevige voorkennis de champions league finale te gaan kijken. Ook leuk voor niet-voetballiefhebbers trouwens.