Kijkbuiskansen: Heat, Rock Werchter, docu’s over geen seks

23-06-2011 18:00

Heat, 20:30 uur, Veronica – Klassieker die zo klassieker is dat iedereen hem gezien moet hebben. Want: geniaal spel van De Niro en Pacino in het, letterlijk, hete decor van een door criminaliteit vergeven Los Angeles. Het script bood de twee oudgedienden een perfecte mogelijkheid om zich letterlijk volledig tegen elkaar uit te spelen. Heat biedt een zeldzaam kijkgenot van wat eigenlijk een recht-toe-recht-aan misdaadthriller is.

VPRO Import: Inside the campus, 00:00 uur, Ned 2 – Geinig, in China kun je ook naar de universiteit. Staatsuniversiteit. Daar krijg je dan wel elke dag geschiedenis van de Grote Roerganger enzo maar toch. Uit deze documentaire blijkt dat Chinese studenten net zo inhoudsloos en banaal leven als westerse studenten. Je zou haast zeggen dat het net mensen zijn, die Chinezen.

Rock Werchter Revisited, 23:15 uur, Canvas – Het is weer festivaltijd en Rock Werchter staat nog altijd hoog in de lijst met favoriete festivals van mening liefhebber. Vandaar dat Canvas de echte Rock Werchter-ganger alvast warm maakt.

Online: documentaire donderdag over geen seks

Het thema van documentaire donderdag is gebrek aan seks. Sommige mensen zijn zo onzeker over hun geslachtsdelen dat het ze belemmerd ervan te genieten. The Perfect Vagina brengt die onzekerheid in beeld en laat zien waarom vrouwen hun vagina haten. Als je gevangen zit, wordt seks met iemand van je keuze vaak een probleem. In Engeland lossen dat op door te zingen. Feltham Sings gaat over een zingende jeugdgevangenis. Er schijnen jongeren te bestaan die echt denken dat ze met seks gaan wachten tot ze getrouwd zijn. The Virgin Daughters gaat over zulke meisjes die onderdeel zijn van de Puriteinse beweging.

Verse aflevering  vandaag van: So You Think You Can Dance (S08E08), SouthPark is een even weg.

The Daily Show: Aandacht voor Griekenland! Correspondent Aasif Mandvi legt uit hoe Goldman Sachs de Grieken hielp een paar jaar na de puberteit met pensioen te gaan (kijken, zie clip). Grappen over McCain die buitenlanders de schuld van brand geeft. Te gast is Mitchell Zuckoff, hoogleraar journalistiek.

The Colbert Report: George W. maakt zich nuttig als ex-president. Hij deed bijvoorbeeld mee met de recordpoging heel veel mensen met zonnebrillen bij elkaar. Deel 2 van Stephens interview met Jack Stripe. Talib Kweli is te gast en maakt muziek.

The Daily Show With Jon Stewart Mon – Thurs 11p / 10c
Grecian Burn – Credit Default Swaps
www.thedailyshow.com
Daily Show Full Episodes Political Humor & Satire Blog The Daily Show on Facebook