PVV-registratievoorstel is Ahnenerbe to the max

29-06-2011 13:30

Een redelijk man, man, man-momentje vanmorgen bij de ochtendkoffie. “PVV: ook kleinkinderen van migranten zijn ‘allochtoon’ “. In tegenstelling tot correct links vind ik niet alles wat de PVV voorstelt kut, maar dit voorstel van PVV’er Joram van Klaveren is van een totale stupiditeit. Ook kleinkinderen van immigranten moeten als allochtoon worden aangemerkt, zodat de problemen die zij veroorzaken niet voor rekening van autochtonen komen, luidt het voorstel van de kale bats. Het is Van Klaveren wellicht ontgaan dat minister Piet Hein Donner (CDA) twee weken geleden de multiculturele samenleving heeft doodverklaard.

Bijkomend voordeel van die uit Frankrijk en Duitsland overgenomen tendens is dat de overheid stopt met het financieren van allochtonenorganisaties. Allochtoon of autochtoon, vanaf nu doe je gewoon mee. Jaren terug zei Hilbrand Nawijn als LPF-minister voor integratie: we moeten van dat stempel van allochtoon af. Iemand met een Nederlands paspoort is Nederlander. De rest is allochtoon. Of zoals Stephen Colbert zegt: “I am colorblind“. En zo is het maar net.

Marokkaans scootertuig
In plaats van te juichen over deze heugelijke ontwikkeling komt Van Klaveren nu met een voorstel dat de ontwikkelingen van afgelopen weken weer terug gaat draaien. Terwijl het zo simpel is. Het merendeel van de criminaliteit op straat is de schuld van het Marokkaans scootertuig. De overheid hoeft maar één ding te doen en dat is ongenadig hard op dit rapaille inslaan. Haal de werkkampen van Ruud Lubbbers maar van stal, kijk of je ze kan uitzetten als een dubbel paspoort hebben (kan helemaal niet, maar goed) of gooi ze in ieder geval in de cel. Voor de laatste keer: het land zit niet te wachten op Dierenpolitie. Zuilen huilt. Het Schilderskwartier huilt. Delfshaven huilt. Het land wacht op veilige straten.

Wat we niet gaan doen, beste Van Klaveren, is derde-generatie allochtonen registreren. En nu komt de Godwin: dat is namelijk je reinste Ahnenerbe. En dat moeten we niet willen met z’n allen.

‘Geert, er zit troep in je fractie’
“Dat bepaalde allochtonen meer criminele delicten uitvoeren dan andere en deze op conto van alle allochtonen in de CBS cijfers neerzetten is uiteindelijk ook niet echt representatief. Voor zowel wetenschappelijk als maatschappelijk doeleind totaal nutteloos.”
Dat zijn niet mijn woorden maar die van Ehasan Jami, PVV-fractiemedewerker.

En dude, waarom sta jij op de foto met een pistool tegen je hoofd?

Beste Geert, er zit troep in je fractie. Ze halen je club omlaag met domme ondoordachte voorstellen. “Wat er precies met die cijfers moet worden gedaan, weet hij niet.” Het staat er letterlijk. What’s next; het KNMI afschaffen ofzo? Oh, wacht…