Arthur van Amerongen en Joost Niemöller worden maar niet geil

30-07-2012 11:15

Arthur: Ha die Joost, jij zit natuurlijk weer aan de buis gekluisterd vanwege die afgrijselijke Olympische Spelen, in dat afgrijselijke Londen. Ik zie hier wel eens wat voorbij flitsen in de Portugese boerencafés, meestal betreft het dan lesbische sporten als waterpolo, judo en hockey, en ik denk dan: dit hadden de oude Grieken niet voor ogen. Bovendien zijn de Spelen racistisch want waarom hebben Arabieren nog nooit wat gewonnen, in ruim meer dan eeuw tijd? Goed, die hebben hun eigen Pan-Arabische spelen, maar vreemd genoeg zendt de NOS die nooit uit, terwijl ze er als de kippen bij zijn met goed nieuws uit de Arabisch-islamitische wereld.

Had je nog gehoord dat de gemeente Brussel tegenwoordig boetes van 250 euro uitdeelt aan Marokkaanse jongeren die onze blanke dochters voor “smerige vuile gore hoer” uitmaken? Op Facebook waren er weer diverse linkse dames die zeiden dat het helemaal niet zeker was dat het om Marokkanen ging want Spanjaarden en Italianen fluiten immers ook naar meisjes. Nou, ik denk dat er naar deze lelijke menopauzespoken helemaal niemand fluit (ja misschien Anja Meulenbelt met een voorbindfluit). Nu nog boetes voor het molesteren van joden, homoseksuelen, oude vrouwtjes, gehandicapten en kinderen van de kleuterschool en Brussel is weer een stukje leefbaarder, als die boetes natuurlijk worden uitgedeeld en worden betaald. Ik lees net van de telex dat Frans Timmermans al heeft geprotesteerd tegen deze walgelijke boete, die hem “doet denken aan het Derde Rijk en de Neurenberger Wetten”.

” Meestal betreft het lesbische sporten als waterpolo, judo en hockey. “

Naar welke sporten kijk jij het liefst, jij bent gek van wielrennen toch, ik heb dat nooit begrepen, iemand die kan lezen en schrijven en graag naar klassieke muziek luistert die tevens van wielrennen houdt.

Joost: Arthur, er is me deze zomer iets vreselijks overkomen. Ik heb die hele Tour over het hoofd gezien! En dan moet je weten dat ik als jongetje van 15 al met de krantenwijk bij ieder huis een glimp van de teelvisie probeerde op te vangen om te zien hoe onze jongens ermee voorstonden. Nooit een keer overgeslagen. Ik heb zelfs nog een keer, toen was ik nog jonger, met mijn vader in de Vogezen aan de kant gestaan, dat duurde een hele dag. Ik had toen net een cassetterecorder, zelf gespaard, en daarmee heb ik opnames gemaakt van de reclamecaravan. Ook weet ik nog goed dat Jan Janssen de tour won. We stonden toen op de camping in Frankrijk, ik zal het nooit vergeten, ook niet omdat ik geen oog dichtdeed vanwege de zon die een kreeft van me had gemaakt. Er was geen tv daar, het ging over de radio. Dat was in 1968 toen er van alles in Parijs gebeurde, waar wij geen weet van hadden. Dus de Tour zit in mijn genen, maar wielrennen niet hoor. En de Spelen al helemaal niet. Ik probeerde net even naar het Beach Volleybal te kijken om mijn libido op te vijzelen, maar het kon me niet boeien, hormonaal gezien.

” Ik heb dat nooit begrepen, iemand die kan lezen en schrijven en graag naar klassieke muziek luistert die tevens van wielrennen houdt. “

A: Ja, mannen die op Beach Volleybal geilen, daar heb ik het ook niet zo op Joost. Van die mannen die dan aan hun bobbel frummelen, de handen keurig verborgen onder een opengeslagen krant en moeders de vrouw die in de achterkamer staat te strijken en dan roept: “Wat is de stand, Arnold?”
Surf dan meteen naar gratis pornosites als The Hun en Tommys Bookmarks, trek de vleeslolly er uit en blijf gewoon doorrukken als de echtgenote binnenkomt, dan ben je pas een echte vent. Weet je wie ook vies zijn? Mannen die met het zweet op het voorhoofd naar broodmagere Chinese meisjes van 11 jaar op de evenwichtsbalk staren, je zou dan bijna de zedenpolitie gaan bellen. Nee, van de Olympische spelen word ik niet geil, dan kijk ik nog liever naar de Gay Pride met Gordon in een bilveter. Overigens bereikt mij net via de telex een bijzonder interessant verhaal uit De Standaard. Een politicoloog met de onverdachte naam Bilal Benyaich komt met een geheel nieuwe kijk op het probleem van Marokkaanse jongeren die overal ter wereld alle vrouwen, en soms zelfs hun moeder, uitmaken voor hoeren. Lees en huiver:


” De politicoloog, van Marokkaanse afkomst, woont zelf in Brussel en mag gerust een ervaringsdeskundige worden genoemd. ‘Het gaat niet op alle allochtone jongeren over dezelfde kam te scheren’, vindt hij. Maar er is volgens hem wel degelijk een probleem bij een kleine, hardnekkige minderheid. ‘Jongens die ofwel relatief nieuw zijn in het land, of uit de laagste sociale klasse komen. Maar kenmerkend voor beide groepen is hun frustratie. Omdat ze maatschappelijk voor niemand deugen – zelfs in de ogen van imams zijn het goddelozen. En omdat ze, op de koop toe, seksueel niet meespelen.’
Benyaich: ‘Vrouwen zijn voor hen een no-go-zone, verboden terrein. Met die van de eigen groep kunnen ze alleen trouwen. Maar enkel als ze aan de strenge huwelijksvoorwaarden voldoen, wat meestal niet het geval is. Richten ze vervolgens hun pijlen op meisjes buiten de eigen kring, dan vangen ze telkens bot. Hoger opgeleide en blanke vrouwen, die zo hun eigen codes hebben, tonen amper interesse.’
Komt daarbij: fundamentele onwetendheid. ‘Ze groeien op in gesloten wijken, waar mannen en vrouwen grotendeels naast elkaar leven. Daardoor komen ze tijdens hun jeugd nauwelijks in contact met meisjes. De eerste echte ervaring met een vrouw is vaak met een prostituee. Vergeet ook niet: hun religie bestempelt erotiek soms nog als zondig. Alles samen geeft dat een ongezonde cocktail, een psychologisch verwrongen beeld op seksualiteit.’
Met grove en kwetsende uithalen, tot soms fysieke aantijgingen als resultaat. ‘In feite is dit een klassiek voorbeeld van een klassenstrijd, een klassenconflict. Via hun brutaliteit verwoorden ze hun onmacht, hun frustratie – wat ik, voor alle duidelijkheid, niet goedpraat’, aldus de jonge wetenschapper. “

Ja Joost, de dader wordt weer eens tot slachtoffer gebombardeerd, het is allemaal het gevolg van de klassenstrijd, enfin, marxistisch geleuter uit de oude marxistische doos en de Marokkaan? Die heeft het niet gedaan! Ik ga de Algarve onderkotsen, ik word hier echt helemaal misselijk van. Bah, en dan ook nog die Olympische Spelen, het zit me niet mee.

Joost: Man, heb je het gezien? MARIANNE VOS HEEFT HET GOUD! MARIANNE VOS HEEFT HET GOUD! MARIANNE VOS HEEFT HET GOUD! Alleen ik heb het net gemist, omdat ik weer eens met de neus in de boeken zat.

” Ik zit alweer verlangend naar de wachtende strop te turen. Dood, oh dood, geef mij uw hand. “

Ja, en met die Marokkanen in Brussel, dat die vrouwen lastig vallen, dat komt allemaal door die vrouwen die belachelijk korte rokjes dragen tegenwoordig. Terwijl het toch duidelijk is hoe een vrouw erbij hoort te lopen. Ik sluit een foto bij.

En daar komt dan nog bij dat overal op straat posters hangen met halfnaakte vrouwen. Daar wordt een man gewoon gek van, dus het is niet meer dan normaal dat je met hele groepen een meiske gaat omsluiten, en vieze dingen influisteren daarbij. Dat vinden die Belgische meisjes namelijk lekker, want het zijn allemaal hoeren, dat is algemeen bekend. Ja, Arthur, hier worden we niet vrolijk van, laten we maar stoppen. Kom je de volgende keer met wat vrolijkers? Ik zit alweer verlangend naar de wachtende strop te turen. Dood, oh dood, geef mij uw hand.