Nederland na Rusland slechtst geklede land van Europa

04-09-2012 12:29

Verrassend: Nederland is één van de slechtst geklede landen in Europa. Alleen in Rusland lopen de vrouwen en vooral mannen er nog verschrikkelijker bij dan in Nederland. Dit blijkt uit een onderzoek dat een “zoeksite voor vliegreizen” hield onder 12.000 respondenten. Wat fashion met vliegreizen te maken heeft weet niemand, maar toch.

Uit het onderzoek blijkt voorts dat Italië het beste geklede land is (wederom zwaar verrassend) maar dat Spanje gek genoeg op de tweede plaats eindigt boven Frankrijk op de derde plaats. Je zou denken dat Parijs met haar mode-industrie de Fransen wel op peil weet te houden maar kennelijk heeft die crisis toch nog iets goeds gedaan voor de Spanjaarden.

Het vierde best geklede land van Europa is Groot-Brittannië en de hekkensluiter op vijf is Denemarken.

Qua slechts geklede landen ziet de ranglijst er als volgt uit: Rusland op numero uno, Nederland op twee, Turkije op drie, Duitsland op vier en een prachtige vijfde plaats voor Zweden.

Iedereen van harte gefeliciteerd. En dan nu snel naar de Kalverstraat: het is uitverkoop met veel spekzoolschoenen, kabeltruien en witte driekwartbroeken.